Vår historie

historie-img

Drevet av nysgjerrighet og en sterk lidenskap for å skape effektive hudpleieprodukter for både menn og kvinner på jakt etter en renere og vakrere hud – og av drømmen om å kombinere de beste naturlige, aktive ingrediensene – lanserte vi i 2010 vårt eget, uavhengige danske varemerke med hudpleieprodukter: Jorgobé Skin Care – Copenhagen.

Med et tydelig verdisett som drivkraft

Allerede fra starten av var målet vårt med Jorgobé å utvikle innovative, naturlige og svært effektive produkter uten unødige kjemiske tilsetningsstoffer. Du smører jo tross alt produktene våre på huden, og derfor vil vi kunne garantere at produktene er veganske, ikke dyretestet og frie for parabener, mineraloljer, silikoner, kunstige fargestoffer og parafin. For oss i Jorgobé går virkning, miljø og helse alltid hånd i hånd.

Vi bryr oss om detaljene

Vi har hele tiden ønsket å ha kontroll på alle detaljer om forhandlere, merkevarebygging, design og emballasje, og ikke minst på produktutviklingen. Produktene skal skille seg ut i mengden, presenteres i en enkel, men eksklusiv emballasje i nordisk stil og prises slik at alle har råd til dem. Det at vi er et selvstendig varemerke betyr at Jorgobé ikke styres av en gruppe aksjonærer som bare er ute etter å tjene penger. Derfor har vi full kontroll på innholdet i produktene, hva de skal koste og hvem vi skal selge dem til.

En nordisk bestselger i startgropen

Det første produktet vi lanserte, var Jorgobé The Original Black Peel Off Mask, som ble solgt til privatpersoner på nett.Tanken var i utgangspunktet å teste markedspotensialet, men på bare noen måneder ble hele beholdningen på 10.000 produkter solgt.
Etter å ha blitt tildelt flere priser, under blant annet Grooming Awards, og blitt anbefalt i ELLE og andre internasjonale mote- og skjønnhetsmagasiner, ble vi kontaktet av stadig flere forhandlere, og allerede i 2012 var The Original Black Peel Off Mask en av de mest solgte maskene i Norden.

Siden da har det blitt flere produkter, priser og markeder…

Jorgobé selges i dag i over 3.000 butikker over hele Europa, inkludert i danske og utenlandske varehus og kjeder som Selfridges & Co, KaDeWe, Douglas Parfumeri, VITA, KICKS, Matas og Magasin. Og flere nye produkter, markeder og butikker er på vei…

Med vennlig hilsen,

Nicklas & Dan
Grunnleggere av Jorgobé Skin Care – Copenhagen