Vår historie

historie-img

Drevet av nysgjerrighet og en sterk lidenskap for å skape effektive hudpleieprodukter for både menn og kvinner på jakt etter en renere og vakrere hud – og med drømmen om å kombinere de beste naturlige og aktive ingrediensene – lanserte vi i 2010 vårt eget uavhengige danske varemerke for hudpleieprodukter: Jorgobé Skin Care – Copenhagen.

Klare mål fra første dag

Helt fra begynnelsen hadde vi et ønske om å styre hver eneste detalj rundt forhandlere, branding, design, emballasje og, viktigst av alt, produktutvikling. Målet var å utvikle innovative, naturlige og meget effektive produkter uten unødvendige kjemiske tilsetningsstoffer. Produktene skulle skille seg ut fra mengden, presenteres i en enkel, men luksuriøs, nordisk emballasje og prissettes på et nivå som var realistisk for alle.

Med andre ord gikk vi for perfeksjon … eller ingenting. Der var ikke plass til gråtoner, kompromisser eller halvgode mellomvarer. Det høres kanskje litt overdrevent ut, men til syvende og sist dreide deg seg kun om at vi ønsket – og stadig ønsker – å gi deg det du forventer og har betalt for, nemlig lekre hudpleieprodukter som virker.

Fra ett produkt til flere priser

Det første produktet vi lanserte var The Original Black Peel Off Mask i 10 ml poser, som ble solgt via handelssiden for privatpersoner på Trendsales.dk. Vi gjorde det for å teste markedspotensialet, og i løpet av et par måneder ble hele produksjonen på 10.000 enheter solgt.

Den store kundeetterspørselen og hypen som nå ble skapt skyldtes bl.a. en massiv markedsføringsinnsats via sosiale medier som på rekordtid fikk produksjonskapasiteten vår til å stige. Folk var nysgjerrige og ble provosert av den nye iøynefallende sorte masken, som ga resultater med det samme og samtidig behandlet et problem mange sliter med, nemlig tilstoppede porer og en T-sone med fet hud.

Både stormagasiner, kjeder og klinikker ønsket nå å selge The Original Black Peel Off Mask, og allerede i 2012 var produktet blitt den bestselgende off-masken i Norden.
Med priser som “Best in Face” og “Best New Product” ved Grooming Awards åpnet det seg enda flere dører, og produktet ble bl.a. anbefalt av ELLE og andre internasjonale mote- og skjønnhetsblader.

Nytt hovedkvarter og nye produkter

I dag har Jorgobé Skin Care – Copenhagen hovedkvarter i en herskapelig eiendom i hjertet av vakre København. Produktutvalget er blitt utvidet med Refreshing Scrub Mask og White Tea Balancing Cream. Produktutviklingen skjer fortsatt internt, og vi har ansatt vår egen product manager som samarbeider tett med oss og resten av laboratorieteamet i Danmark.

Som for The Original Black Peel Off Mask er også alle de nye produktene utviklet og produsert i Danmark, uten bruk av skadelige parabener, mineralske oljer, silikon, fargestoffer og parafin. Slik vil det også være når vi i fremtiden lanserer nye produkter. For hos Jorgobé Skin Care – Copenhagen går effekt, miljø og helse alltid hånd i hånd.

Vennlig hilsen

Nicklas & Dan